• Αρχική
    • Παραγωγοί
    • Ενημέρωση
    • Επικοινωνία
    Νέα καταχώρηση
    Sign in
    Νέα καταχώρηση

    Ηφαίστειο Ανεμώτιας Κοιν.Σ.Επ.

    • Καλέστε μας
    • Πληροφορίες καταχώρησης
    • prev
    • next
    • Καλέστε μας
    • Αποστολή Email
    • Κοινοποίηση
    • Αναφορά
    • prev
    • next
    Τοποθεσία

    Anemotia 811 07

    Get Directions
    Βρείτε μας (Οδηγίες)

    Ανεμώτια Λέσβου – Θέση Βρυσάρα

    Κατηγορίες
    • Σταφύλια - Κρασιά - Αποστάγματα
    • Φυτώρια - Δενδρύλλια
    Περιγραφή

    1.ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΥΡΟΣ ΠΓΕ ΛΕΣΒΟΣ – ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ - Ποικιλίες Καλλονιάτικο & Μανδηλαριά

    2.ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΟΙΝΟΣ - ΠΥΡΡΑΙΟΣ ΟΙΝΟΣ - Ποικιλίες Μανδηλαριά &Φωκιανό

    3.ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΡΟΖΕ ΟΙΝΟΣ – ΛΑΠΙΘΟΣ - Ποικιλίες Καλλονιάτικο &Ασύρτικο

    4.ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ-ΣΑΠΦΩ Η ΕΡΕΣΙΑ – Ποικιλίες Αθήρι & Ασύρτικο

     

    Καλλονιάτικο: Τοπική ερυθρή ποικιλία που τη συναντάμε στα ηφαιστειογενή εδάφη της δυτικής Λέσβου. Έχει πυκνό τσαμπί με μεγάλη ψιλόφλουδη ροζ ράγα, που φτάνει περίπου στο μισό κιλό. Τα κρασιά της ποικιλίας χαρακτηρίζονται από αρώματα τριαντάφυλλου, φρούτα του δάσους και κανέλλα, ενώ υπάρχει έντονη παρουσία ορυκτότητας λόγω του ηφαιστειογενούς εδάφους, γεγονός που τους χαρίζει, μακρά επίγευση. Η συγκεκριμένη ποικιλία οινοποιείται και ως λευκό κρασί με εξαιρετικά αποτελέσματα. Το Καλλονιάτικο αμπέλι ωριμάζει στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου και οι αποδόσεις του ανέρχονται περίπου στα 1000 κιλά το στρέμμα.

    Τηλέφωνο

    6946714483 & 2253099033

    Email

    koinsep_anemotias@hotmail.com

    Ιστοσελίδα

    http://ifestio-anemotias.com/

      You May Also Be Interested In

      Θεοδωρόπουλος Ηλίας

      • Φωνησκαριά Αίγιο

      ΣΚΟΡΔΙΤΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

      • 40.397192

      ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ "ΛΩΤΟΣ"

      • Εθνική Οδός Βόλου Νεοχωρίου

      © Aegilops Local Food | design by polyplano

      Καλάθι

        • Facebook
        • Twitter
        • WhatsApp
        • Telegram
        • LinkedIn
        • Tumblr
        • VKontakte
        • Mail
        • Copy link